La Guàrdia Urbana de Figueres deté 4 francesos amb 50 quilos de cabdells de marihuana

2018-11-10 19:00

Agents de la Guàrdia Urbana de Figueres van detenir dijous 4 persones de nacionalitat francesa amb 50 quilos de cabdells de marihuana. Mentre realitzaven patrullatge ordinari a la zona oest de la ciutat, els agents van detectar la presència de tres vehicles, amb plaques franceses, que circulaven a velocitat elevada pel carrer Cresques Elies. Els agents van aconseguir aturar els vehicles, després d’un petit seguiment, i van comprovar que a l’interior d’un d’ells hi havia gran quantitat de paquets, amb cabdells de marihuana al seu interior.

Les persones que anaven en dos d’aquest vehicles van poder ser detingudes mentre que els ocupants del tercer vehicle van aconseguir fer-se escàpol, després d’abandonar-lo en un carrer proper.

En total es van detenir a 4 persones, de nacionalitat francesa, d’entre 20 i 30 anys, i els tres vehicles, d’alta gama, van ser traslladats i posats sota custòdia policial.

Un cop realitzada la inspecció i el pesatge dels cabdells la quantitat total intervinguda es de 50 kg. Dels detinguts, dels vehicles i de la substància intervinguda se n’han fet càrrec la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Figueres.

El regidor de Seguretat, Quim Felip, destaca la feina que s’està fent amb patrullatges intenssius al sector oest des de fa dos mesos i que comença a donar resultats, amb nombroses actuacions diàries interposant sancions, i també amb actuacions importants com la detenció dels autors del tiroteig al barri del Culubret, i ara, aquestes detencions, fruit de la presencia policial continuada: “Com ens vàrem comprometre amb els veïns, des del govern municipal continuarem reforçant la presencia policial i les hores que la policía dedica al sector oest”.