La Gala benèfica de l’Associació Albert Sidrach reunirà unes 600 persones a Peralada

2019-11-28 12:00

El nou pavelló del Castell de Peralada acollirà la primera Gala benèfica de l’Associació Albert Sidrach en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona, per a la investigació del Sarcoma d’Ewing. Serà aquest dissabte 30 de novembre amb un sopar i diverses actuacions.

L'Associació Albert Sidrach serà l'amfitriona d’aquesta cerimònia filantròpica en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del Sarcoma d'Ewing, càncer infantil. El sopar de la gala se celebrarà al nou complex de l'emblemàtic edifici que suposa el Castell de Peralada, que serà testimoni d’aquest esdeveniment solidari en benefici de la recaptació de fons per la investigació d'aquesta malaltia a les comarques gironines. 

L’acte ha suposat tot un èxit, en especial considerant que es tracta d’una associació nascuda aquest 2019. Comptarà no només amb l’aparició de diverses autoritats, sinó també amb 600 persones que, un mes posterior a fer-se pública la gala, ja havien exhaurit totes les entrades. Tant és així, que actualment es compta amb una llista d’espera per a aquells que s’hi vulguin inscriure i poder assistir en cas que hi hagi alguna cancel·lació d’últim moment. 

La Gala, presentada per Elisabet Carnicé, comptarà amb el parlament de diferents autoritats, així com de Laura Díaz, presidenta de l’associació, i d’un especialista de l’Hospital Sant Joan de Déu. A més, oferirà un espectacle a través de diversos artistes, amb objectiu de fer al públic partícip d’aquest gran esdeveniment. 

La voluntat de la família i els amics de l'Albert és immortalitzar el seu record, homenatjar el seu sentit de vida i lluita a través d'actes i esdeveniments de caràcter benèfic celebrats anualment, els quals culminaran dins el calendari amb aquesta gran gala. 

Gràcies al suport i col·laboració de diferents empreses de tota Catalunya i de particulars, l'Associació Albert Sidrach juntament amb l'Hospital Sant Joan de Déu, podran seguir ajudant a investigar la malaltia del Sarcoma d'Ewing, així com difondre la seva naturalesa i apropar el coneixement a la societat.