La figuerenca Joina presentarà el seu disc al Festival Strenes de Girona

2019-01-30 18:00

La figuerenca Joina actuarà al Festival Strenes de Girona el divendres 26 d'abril, a les 7 de la tarda i a la plaça Catalunya. Compartirà escenari amb Lildami, Delafé i  Buhos. Joina hi presentarà el seu primer disc "Companyes" on el rap i el hip-hop es fusionen amb melodies pop.

El seu primer single "El món és seu" és una "denúncia a les agressions sexuals que reben les dones diàrament als carrers, fruit d'una societat patriarcal que ens invisibilitza i vulnera". Una cançó dedicada "a les dones que lluitem dia a dia per sobreviure en un món que no ens sentim nostre". 

La setena edició del festival programa més de quaranta actuacions entre les quals destaquen les estrenes exclusives de nous discos de la israeliana Noa, del carismàtic Alfred Garcia, de l’internacional Macaco, de Lax’n’busto amb el retorn de Pemi Fortuny, d’Andrea Motis acabada d’arribar de Brasil, dels clàssics Elèctrica Dharma, de l’esperat excomponent del grup Els Amics de les Arts, Eduard Costa, L’Últim indi o del prolífic Xarim Aresté. També estrenaran disc Pavvla, el barceloní Delafé o l’ebrenc Joan Rovira.

També hi haurà l’actuació única després de catorze anys, d’Eagle Eye Cherry el creador de hits internacionals de final dels noranta, i l’estrena de noves gires tan esperades com les de Doctor Prats, la gira de teatres d’Els Catarres, la dels Buhos, la de Marcel i Júlia o de l’espectacle “Como en casa” de la canària Rosana.

Tota la programació la podeu consultar a www.festivalstrenes.cat