La Factoria Lúdica s'inaugura el 30 de desembre a Casa Empordà de Figueres

2017-12-28 13:00

L'Ajuntament de Figueres inaugurarà dissabte 30 de desembre la quarta edició de la Factoria Lúdica i de l’Enginy amb la cercavila Transhumància a càrrec de la companyia Xip Xap, que s'iniciarà a les 5 de la tarda des de la plaça de l'Ajuntament de Figueres i recorrerà diversos carrers de la ciutat. S'instal·la de nou a Casa Empordà amb les tradicionals cúpules geodèsiques fins al 4 de gener a les 19.30 h.

La Factoria Lúdica i de l'Enginy, que compta amb la col·laboració dels museus del Joguet i de la Tècnica, amb tallers descentralitzats a la Biblioteca Fages de Climent i a l’Oficina Jove, i, sobretot, amb l’entrega dels dos caus escoltes de la ciutat —Xiprers al Vent i Sant Pere—, amplia dies, franges d'edat i activitats, algunes de les quals ja comencen avui 27 de desembre 

Es tracta d'una iniciativa ja consolidada que pretén oferir experiències noves i interessants a través d'una àmplia programació de tallers i activitats en família. Totes les activitats són gratuïtes i des del web www.factorialudica.cat es pot consultar la programació completa i inscriure’s als tallers.