La directora del Museu de l'Emporda s'acomiada després de 17 anys

2015-01-04 11:00

Anna Capella, directora del Museu de l'Empordà de Figueres en els darrers gairebé 17 anys s'acomiada amb una carta que reproduïm íntegrament:

"A 31 de desembre de 2014 s'ha acabat la meva relació laboral amb el Museu de l'Empordà i amb el seu ens de gestió, el Consorci.

Han estat uns anys molt intensos de feina i de relacions professionals, moltes de les quals s'han convertit en amistats. I és per això que em permeto, utilitzar la llista dels contactes del mailing del museu, per fer-vos arribar aquestes ratlles, perquè amb el suport i la complicitat de tots vosaltres, hem aconseguit fer del Museu de l'Empordà un lloc de socialització i de trobada i de coneixement per la cultura i l'art, des de la ciutat, la comarca i el país, confio!

Després de gairebé 17 anys de projecte, estic molt satisfeta d'haver tingut la possibilitat professional d'estar al capdavant d'un museu que té una història molt llarga i que ara, per voluntat municipal,  continuarà el seu camí amb un altre lideratge.

A tots els que hi heu contribuït, des de les trinxeres (un record entranyable per tota la gent que heu format part de l'equip de professionals i col·laboradors del museu durant tots aquest anys!), des dels diferents equips de govern del consorci i des de la perspectiva d'usuaris d'aquest equipament cultural, us dono les gràcies per ser-hi, per la feina feta i pel suport que sempre m'heu manifestat.

Estic convençuda que ens tornarem a trobar ben aviat i per tant em despedeixo amb un: a reveure!"