La Colla de Figueres celebra la seva setmana castellera fins el diumenge dia 6

2013-09-30 20:00

La Colla Castellera de Figueres va iniciar la setmana castellera dissabte passat amb el tradicional sopar d’aniversari on hi van assistir uns 130 castellers. Durant l’àpat es va triar al nou hereu i pubilla de la Colla que, en una votació molt ajustada els escollits van ser Jordi Lozano i Joana Díaz. Desrpés del sopar el grup Les Granotes de la Bassa hi van posar la música per commemorar els 17 anys de la colla. 

El sopar, però, no ha suposat res més que el tret de sortida a una setmana farcida d’actes que culminarà diumenge vinent a dos quarts de dotze del matí amb la diada castellera a la plaça de l’Ajuntament amb la Colla Castellera de Figueres, els Castellers de Terrassa i la Colla Jove de Barcelona. 

Els actes festius s'aniran repartint al llarg de la setmana tot i que el dissabte serà el dia més fort amb la tradicional bicicletada al matí i, a la tarda, amb l’actuació a la plaça de l’Ajuntament de la Tramuntakada, animació infantil i xocolatada i finalment, amb l’assaig obert a la mateixa plaça de cares a polir els castells previstos per la diada de diumenge.