La Colla Castellera de Figueres prepara l'actuació de diumenge a Roses

2015-08-12 17:00

El proper diumenge dia 16 d'agost, dins els actes de la Festa Major de Roses, la Colla Castellera de Figueres actuarà a les 19:00 a la plaça Catalunya amb la colla veïna de Castelló d'Empúries, els Vailets de l'Empordà.

Els de la camisa lila, conscients que és una actuació important, duran a plaça 3 castells de 7 pisos, i tot i que la tècnica creu que seria factible que dos d'aquests castells es fessin amb agulla, el Cap de Colla no ho ha assegurat. Els motius, que la Colla Castellera encadenarà d'aquí 2 setmanes, un segon tram de temporada molt intens, d'actuacions tant importants com la del XIXè aniversari, i que es podria veure hipotecat per una caiguda en aquesta diada. Així doncs, tot i l'objectiu, la colla durà a plaça els castells que s'hagin provat amb solvència aquests dos últims assajos, el d'avui dimecres i el de divendres.

Els assajos es fan al local de la Colla, al Molí de l'Anguila de Figueres, a partir de les 20h i com sempre és benvingut tothom qui estigui interessat en aquesta tradició centenària. La Colla ha organitzat per divendres un assaig especial on convidarà a tots els participants a sopar i alguna sorpresa més que es desvetllarà el mateix dia.