La Colla Castellera de Figueres completa tres castells de set a Bescanó

2014-04-07 08:00

El tres de set, el quatre de set i el tres de set amb l’agulla van ser els castells que la colla figuerenca va descarregar aquest diumenge Bescanó en el transcurs de la diada castellera de la Fira de l’Embotit. 

Acompanyats per la colla local, els Marrecs de Salt, i pels Esperxats de l’Estany els de la camisa lila van començar descarregant dos pilars de quatre simultanis on, en un d’ells s’hi va estrenar una enxaneta. L’actuació per la Colla Castellera de Figueres va seguir amb un impecable tres de set i per un quatre de set que, tot i estar deformat, es va mostrar ferm fins a completar-se. Els figuerencs, però es van guardar el castell límit pel final, un tres de set amb agulla que va mostrar un tremolor nerviós durant tota la seva execució però que amb l’esforç de tota la Colla es va poder descarregar desfermant-se, així l’alegria entre els castellers. 

L’actuació va viure un altre moment emocionant quan, en ronda de pilars, van poder descarregar l’espedat de cinc que fa 200 en la història de la Colla. Pe ar la Colla Castellera de Figueres completar tres castells de set pisos en una actuació sempre és un repte important i fer-ho a inicis de temporada dóna encara més importància a aquest fet i els serveix d’empenta per encarar nous castells de la gamma alta de set com el cinc de set o el quatre de set amb l’agulla.