La cinquena edició del Barretina Rural Fest comptarà amb l'Orquestra Di-Versiones i Koalanú

2019-05-13 19:00

El Barretina Rural Fest arriba a la seva cinquena edició. La jornada que consta d'una cursa d'obstacles a la tarda i concerts durant la nit, se celebrarà el dia 6 de juliol a Siurana d'Empordà.
L'organització es mostra molt satisfeta i afirma que "ens hem consolidat com una de les festes referents de la comarca. I és que, any rere any hem anat creixent, tant en nombre d'inscripcions a la cursa d'obstacles, com en assistents durant els concerts". Enguany permetran superar el números d'inscripcions que es tancava a 500 "aquest any posem més places a disposició de la gent, d'aquesta manera volem fer que ningú es quedi sense inscripció, sempre tenint en compte una xifra màxima, volent garantir el bon funcionament de la cursa. De moment amb una setmana hem aconseguit superar els 200 inscrits. Des de l'organització ens marquem el 21 de juny per garantir l'obtenció de l'obsequi de la samarreta". 

La cursa d'obstacles és apta pels participants de totes les edats i es caracteritza pel seu caràcter festiu i gens competitiu. Són 6 km amb obstacles com bales de palla, tronc d'equilibri, inflables, escuma i fang.

La inscripció a la cursa inclou la bossa del corredor, una samarreta, i el sopar (botifarra). Pel que fa la nit, repeteix un grup que ja va formar part de la 3a edició, es tracta de l'Orquestra Di-versiones, amb un repertori de dues hores d'èxits fàcils de cantar i ballar. El Barretina també aposta per la gent jove i amb talent de la comarca,. Així, per obrir la nit, actuarà el grup empordanès Koalanú presentant les cançons del seu primer disc. DJ Torrebruno serà l'encarregat d'allargar la nit amb una sessió molt ballable.

Aquesta edició no seria possible sense els patrocinadors oficials del Barretina Rural Fest que són Interfren Figueres (Citröen), Gran Jonquera, Wifiboo, Tot Salons i la cervesa la Brava a més de molts altres col·laboradors.