La campanya Foc al Cor a Verkami ja ha superat els 10.000 euros

2012-09-06 14:00

La campanya “Foc al Cor” ha estat present amb molt d’èxit el cap de setmana passat a l’Acústica de Figueres. A la parada de la Rambla s'han venut més de 500 samarretes i recaptat uns 500 euros de donatius per ajudar a recuperar la zona cremada pels incendis d’aquest juliol. Els diners s’han ingressat a la pàgina web de micromecenatge la campanya que, recordem, vol aconseguir 13.000 euros, 1€ per ha cremada, per finançar projectes que ajudin que la nostra comarca no perdi el seu alt valor paisatgístic. 

Fins avui ja s'han recollit més de 10.000€, falten només 3.000 euros per poder complir l'objectiu. Queden 6 dies per la data límit per fer les donacions via Verkami. Tot i que la campanya encara continuarà després d'aquesta data límit, s'ha de saber que segons les normes de la plataforma Verkami, només es cobren les donacions si s'arriba com a mínim a la quantitat total demanada inicialment en el plaç de 40 dies. Si no s'hi arriba, els donatius no es fan efectius. 

A més, l'11 de setembre l'IAEDEN farà parada a la fira d'entitats de Barcelona, on esperen acabar de recaptar els diners que falten.