La FE Figueres pateix més del compte per s'emporta la victòria (5-2) davant el Plata de Gràcia

2012-02-13 16:00

La FE Figueres va sumar tres punts més, aquest passat cap de setmana, davant el BCN Apunts Plata de Gràcia, tot i que va ser un partit gris i complicat per als homes de Jaume Abulí. Juan amb un doblet i Adrià amb un hat trick van resoldre un matx que va ser més travat del que el marcador final va reflectir (5-2). Els barcelonins sortien al primer temps amb molta intensitat, imposant un ritme de joc molt alt i generant clares ocasions de gol, en només quatre minuts arribaven els primers avisos del Plata de Gràcia amb dues accions d'Axel i Marc. Ben aviat arribava la resposta figuerenca, amb un contracop molt ben conduït que culminava Juan al segon pal, després d'una passada d'Isaac. Però quan pitjor ho estava passant el conjunt blanc-i-blau, van arribar els dos minuts d'or del primer temp; novament, Juan culminava un contracop i Adrià es treia un xut de la màniga. Al segon temps, la tònica semblava ser la mateixa, una Fundació amb poca intensitat i un Plata de Gràcia sense complexes, que tornava a generar perill, però la bona actuació del porter Toni va fer desesperar Axel en el primer minut del segon acte. Els figuerencs semblaven treure's la son de les orelles amb tres ocasions molt clares d'Isaac, que enviava un xut al pal, i Víctor en una acció dins l'àrea. El Plata de Gràcia obtenia el seu premi a l'equador del segon temps en una contra perfecte que Guillem enviava al fons de la xarxa. Quan més perill creaven els barcelonins, arribava un nou minut gloriós per als figuerencs, que deixaven sentenciat l'encontre amb dos gols d'Adri després de dues combinacions amb Víctor i Isaac. Encara va quedar temps perquè Carlos marqués el segon i darrer gol visitant.