L'Ajuntament de Figueres col·loca tanques de protecció a quatre parcs infantils per evitar que hi entrin animals

2014-03-05 14:00

L’Ajuntament de Figueres està col·locant tanques a diversos parcs infantils de la ciutat. L’objectiu és acotar alguns espais  dels entorns dels jocs infantils per motius sanitaris evitant la presència d'animals i els seus excrements. Les proteccions ja s’estan instal·lant al quatre llocs previstos, que són les places Josep Pallach, Jaume I, Francesc Macià i Sant Francesc.

S'ha alternat el tancament fisic de les àrees de jocs amb la substitució dels paviments d’aquestes àrees de joc amb cautxú, com és el cas de la plaça Jaume I, i la plaça Sant Francesc.

A la plaça Sant Francesc es reagrupen els jocs infantils en un sol indret amb el paviment de cauxu i es col·locarà una barana llarga que faci de barrera entre els infants i la via de circulació i que eviti que, si els nens juguen a pilota, aquesta surti de l’entorn de joc. Les baranes són metàl·liques amb un passamà de fusta.

El pressupost del projecte és de 50.000€ i l’encarregada d’executar-lo és l'empresa  de manteninment dels jocs infantils, que va presentar aquesta millora en el moment del concurs.