L'Ajuntament de Figueres equiparà les llars d’infants municipals amb aires condicionats

2010-10-04 12:50

L’Ajuntament de Figueres ha comunicat a Isabel Teixidor, directora responsable de les dues llars d’infants municipals, que properament seran equipades amb instal·lació d’aire condicionat i bomba de calor. L’actuació significarà la instal·lació de 10 splits paret (bombes de calor Inverter) a la llar “Els Pins” i de 5 a la llar “El Bon Pastor”, de dimensions més reduïdes. 

L’equipament de les dues llars d’infants municipals serà possible a partir d’una partida corresponent a l’àrea d’Acció Cívica destinada, genèricament, a les millores en centres cívics i locals socials. “Som conscients que no es tracta de centres cívics ni de locals socials municipals, però és evident que tenen especificitats d’alumnat i el calendari escolar que les fan especialment vulnerables a situacions d’altes temperatures a l’estiu, i hem pensat que era un servei a millorar”, ha explicat Xavier Besora, tercer tinent d’Alcalde i regidor de Participació Ciutadana, responsable de l’actuació. 

Per a Francesc Canet, vice-alcalde i Director de l’Àrea de Serveis a les Persones, dotar les dues llars d’una climatització adequada (fred i calor) és una “immensa satisfacció, perquè donem compliment a una demanda llargament reivindicada pels equips directius, educadores i pares d’alumnes de les dues llars d’infants, que van presentar no fa massa 150 instàncies demandant aquesta millora”. La instal·lació començarà en les properes setmanes i s’espera que estigui enllestida abans de finals d’any.

Francesc Canet, Xavier Besora i Isabel Teixdor a la llar d’infants Els Pins, on s’instal·laran els aires condicionats.