Koalanú competirà aquest dissabte a la final gironina del Destaca't amb Eleusis i Kontrovèrsia

2019-05-15 14:00

El grup figuerenc Koalanú és un dels tres finalistes del concurs Destaca't. Divendres, a Olot, es va convertir en el tercer finalista d'aquest concurs de grups novells. Amb un estil entre el rock i el reggae, la banda figuerenca va imposar-se als gironins Bakus i al grup de Lloret de Mar, Maria Dolors. La semifinal es va celebrar el passat divendres al Liquid Club d’Olot, tot i que estava prevista pel 20 d’abril. En aquella ocasió, l’organització va decidir ajornar-la sumant-se als tres dies de dol decretats per l’ajuntament en motiu d’un feminicidi a la ciutat.

A la final, que se celebrarà el proper dissabte 18 de maig  a partir de les 20.30h al Parc Central de Girona, Koalanú competiran contra el rock psicodèlic d’Eleusis i el grup de mestissatge Kontrovèrsia. Miquel del Roig també actuarà com a artista padrí d’aquesta 11a edició del concurs, que tancarà la nit amb PD’s Punxaires. 

La prèvia a la final començarà a les 19h, amb una batucada que anirà des de la plaça de l’1 d’octubre fins al Parc Central, on hi haurà servei de barra i sopar a partir de les 19:30h.

El guanyador de la final es classificarà per la final nacional del concurs Música Jove, que se celebrarà a Montblanc en el marc de l’Acampada Jove, on competiran amb els guanyadors de la resta de concursos territorials que conformen el Música Jove. El guanyador del Música Jove obrirà l’escenari gran de l’Acampada Jove 2020. A més, el guanyador del Destaca’t guanyarà l’oportunitat de tocar com a teloner d’un grup de referència a la Sala La Mirona.