Judit Frigola seguirà decorant la sala infantil de la Biblioteca de Figueres

2015-02-09 11:00

La Biblioteca de Figueres continua amb el projecte "Il·lustrem la Sala Infantil" i en aquesta ocasió ha convidat Judit Frigola (Figueres, 1985) que, del 10 al 13 de febrer, decorarà l’espai situat a la secció de còmics de la sala infantil.

L’activitat es complementarà amb la realització d’una xerrada taller, amb 15 places i inscripció prèvia, el divendres 13 a les 18.00 h. L’activitat va dirigida a nens i nenes de 6 a 12 anys que podran compartir opinions i conèixer la feina de l’artista.

Al llarg del 2014 la Biblioteca Fages de Climent va iniciar el projecte "Il·lustrem la Sala Infantil", amb la intenció d’il·lustrar diferents espais per part de nous artistes emergents, especialment de la comarca altempordanesa o vinculats amb aquesta.

Aquesta iniciativa va permetre que les il·lustradores Marina Gibert (Figueres, 1989) i Alba Falgarona (Figueres, 1985) i l’il·lustrador Daniel Torrent (Barcelona, 1974) omplissin la Biblioteca d’unes il·lustracions fantàstiques i que han tingut una gran acollida entre el públic de la sala infantil.

Amb aquest projecte la Biblioteca vol crear un espai més acollidor i divertit i obrir-se encara més a la ciutat, donant a conèixer els artistes més propers i creant vincles amb altres àmbits culturals.