Jornada de la Dona Pagesa el dia 19 a l'Ecomuseu Farinera

2013-10-17 19:00

El proper dissabte dia 19 d’octubre es realitzarà la II Jornada de la Dona Pagesa a l’Alt Empordà a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries per commemorar el dia de la dona pagesa que és el 15 d’octubre.

L’acte consistirà en una ponència de Montserrat Miralles presentant l’experiència de Can Maia-Verdures i conserves, de Santa Pau (La Garrotxa). A mig matí hi haurà una pausa per degustar alguns dels productes generats a les finques de custòdia de la comarca. Seguidament es realitzarà un taller participatiu sobre “Dona i treball en l’àmbit rural” que pretén ser un espai de trobada i diàleg de dones per a reflexionar sobre les potencialitats de la dona en l’àmbit rural. 

La jornada s’engloba en el marc de la campanya “Un paisatge que alimenta” que du a terme el GOB Menorca amb col·laboració de la IAEDEN. Aquest projecte té com objectiu la col·laboració i promoció de les finques compromeses amb el paisatge empordanès i que desenvolupen una activitat agrària ambientalment sostenible.

L’acte és gratuït, però es demana a totes les participants que s’inscriguin enviant un correu a agroterritori@iaeden.cat o al 972 670531.