Jordi Saguer i Adrià Pommier (CTT Tramuntana) inicien la temporada amb èxit

2012-08-29 11:00

El TT Tramuntana ha començat amb molta força la pretemporada. Entre l’Open benjamí i aleví i les 24 hores de Cassà de la Selva disputats aquest passat cap de setmana s’han sumat 6 podis. En l’Open benjamí i aleví, puntuable per al rànqing de la FCTT, Jana Riera va quedar segona classificada en la categoria benjamí  femení. En la partida que decidia el títol va perdre per 1-3 amb Mar Teodor, en la repetició de la final del Campionat de Catalunya, evidenciant una falta de ritme lògica en aquestes alçades de pretemporada.
En l’Open benjamí masculí, Adrià Pommier superava amb facilitat tots els seus rivals fins a la final, on es veia les cares amb el sots-campió de Catalunya benjamí Martí Pèlachs, a qui infringia un 3-1 per acabar conquerint el títol. En la mateixa categoria, Biel Riera arribava a quarts de final, on l’eliminava Martí Pèlachs i Roger Muntada quedava en segona posició de l’Open “B”, reservat als tercers i quarts classificats de la fase de grups.
En categoria aleví masculí, Sergi Grau arribava fins a quarts de final, on l’apartava de la lluita pel títol Enric Rodríguez. En el Torneig de les 24 hores, disputades des de les 18 hores del dissabte fins a les 18 hores del diumenge, Jordi Saguer avançava amb pas ferm en categoria absoluta fins a vuitens de final, on després d’uns moments de baixada física que li feien arribar al cinquè set davant un rival molt incòmode, es refeia i accedia successivament a les rondes decisives sense excessius problemes. Ja a la final, continuava amb un joc molt compacte, fonamentat en el servei i el bloqueig, i aconseguia al títol després de vèncer Francesc Fontanet del
CER l’Escala per un contundent 3-0. En la mateixa categoria Joni Díaz era eliminat a vuitens de final però deixava bones sensacions, doncs aconseguia derrotar en la fase prèvia al futur finalista Fontanet, i David Casiñol quedava apartat després de la fase regular, acusant la manca de competició.
En categoria femenina, la Miqueleta Balanzó aprofitava la fase prèvia per agafar ritme i es classificava per als quarts de final, on es veia les cares amb la seva excompanya Helena Colinas, a qui superava per 3-0 després de perdre en els darrers enfrontaments entre les dues amigues. Alba Solés també obtenia una plaça per als quarts de final, però no podia amb Mireia Badosa. A les semifinals, la Miqueleta tenia un avantatge de 8-3 en el cinquè set davant la mateixa Mireia Badosa, però la desaprofitava i acabava perdent per 9-11, quedant en tercera posició. També va prendre part en aquesta categoria Alba Casiñol, que tot i sumar 4 victòries en la prèvia, no accedia als quarts de final per diferència de sets.
En categoria juvenil participaven Gerard Pujadas, Gerard Aranda i Gerard Fernández. Després de la primera fase, només Gerard Pujadas obtenia plaça per als quarts de final, i els superava. En semifinals arribava a forçar el cinquè set davant el futur campió Martí Folch, però en els punts decisius el rival estava més encertat. No
obstant, gran campionat per en Gerard, que ha tingut premi al treball de l’estiu i continua progressant.
Finalment, en la categoria de veterans Jaume Muntada, després d'un inici de competició irregular, aconseguia classificar-se progressivament per a quarts de final, semifinals i la final, on no es va saber adaptar a la tàctica del rival i cedia per 1-3 amb Jordi Pladevall, quedant en segona posició. Miquel Álvarez no tenia sort en la
diferència de sets i es quedava a la fase prèvia.
El proper cap de setmana els palistes del TT Tramuntana es desplaçaran a Vic, per a la disputa de l'Open internacional d'aquesta localitat.