Jordi Masquef deixa la presidència del Partit Demòcrata a Figueres per a dedicar-se exclusivament a la tasca d'alcalde

2018-11-16 17:00

El nou alcalde de Figueres, Jordi Masquef, anunciarà dimarts vinent a l’executiva local del Partit Demòcrata (PDECAT) -que té prevista una reunió extraordinària, per analitzar els darrers esdeveniments polítics municipals- que deixa la presidència d’aquest organisme.

La intenció de Jordi Masquef és dedicar-se exclusivament a la seva tasca com a alcalde de la ciutat i deixar la gestió del dia a dia del partit a mans de la persona que esculli l’executiva fins a la reglamentària convocatòria d’eleccions a la seva presidència, d’acord amb allò que marquen els estatuts del partit.

Masquef ha explicat que “en el ple d’investidura d’aquest dimecres vaig dir que assumia el càrrec amb la voluntat de ser l’alcalde de totes les figuerenques i de tots els figuerencs, sense excepcions i sense distincions ideològiques ni de cap mena. La decisió de deixar la presidència local del PDECAT és la conseqüència de les meves paraules. Això, però, no vol dir que renunciï al nostre projecte de ciutat ni als nostres principis polítics i ideològics, evidentment. Per això ens van escollir els ciutadans i per això estic associat al meu partit”.

Jordi Masquef va ser escollit, el passat 9 d’agost, candidat del Partit Demòcrata a les eleccions municipals del 2019, després de sotmetre’s a unes primàries en les quals va rebre el suport unànime de tota l’assemblea d’associats i simpatitzants. 

A través de les xarxes socials ha anunciat que també renunciarà el més aviat possible com a directiu de la UE Figueres, "ho faig per responsabilitat i coherència. La ciutat necessita un alcalde a plena dedicació", ha escrit.