Joanjo Bosk grava 'Figueres-Gernika' a Music Lan

2014-09-30 11:00

Des de la setmana passada Joanjo Bosk és a l’ estudi de gravació Music Lan d’ Avinyonet de Puigventós gravant el nou disc ‘Figueres –Gernika’. El projecte va ser reconegut per les Beques Agita 2013 de l'Ajuntament de Figueres. Serà de nou un EP de sis temes composats (lletra i música) per Joanjo Bosk i majoritàriament inspirats en el bombardejos feixistes sobre la ciutat de Figueres que alguns historiadors han batejat com la Gernika Catalana, ja que fou bombardejada en 18 ocasions de 1938-39.

"Amb aquest disc es pot dir que retorno al rock amb majúscules, si és que algun cop l’ havia abandonat)", explica Bosk. És un treball gravat amb banda amb Pere Martínez al baix elèctric i contrabaix, David Gálvez "Antrhax" a la bateria i Albert Oliva a les guitarres elèctriques i acústiques. 

El disc estarà produït per Joanjo Bosk i per Albert Oliva que és a l’'hora arranjador musical. El disc es posarà a la venta a finals d’ octubre en format CD i a través de plataformes digitals, serà el 9è treball d’estudi en tota de la carrera discogràfica del que va ser cantant de Zulo i Aspid i el 5è en solitari. 

La presentació en directe del disc es farà a La Cate de Figueres el 15 de novembre.

Foto: Rondrigo