Ingressa a presó un home per dos robatoris amb violència i intimidació a establiments de Figueres

2021-02-18 20:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 16 de febrer, un home, de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

El primer dels fets va tenir lloc el 6 de febrer al voltant de les 18:30 hores, quan la víctima es va veure sorpresa per un home que havia accedit a l’establiment comercial on treballava i, mentre l’amenaçava amb un ganivet, li va demanar els diners de la caixa registradora.

El lladre va fugir va fugir corrents de la botiga després d’haver-se endut el calaix de la caixa registradora amb uns 350 euros. Dos dies després i alertats per un ciutadà els agents van localitzar el calaix  sostret, el qual estava obert i forçat, en un corriol molt proper al lloc del robatori.

El 13 de febrer, els mossos van tenir coneixement pels volts de les 19:15 hores d’un altre robatori amb violència en un establiment comercial de Figueres. En aquesta ocasió es tractava d’un home que havia amenaçat  amb un ganivet al treballador de la botiga i havia sostret uns 1.500 euros de la caixa registradora.

Els investigadors van analitzar les coincidències i les característiques de cada cas i finalment van aconseguir identificar l’autor dels dos robatoris. Durant el matí dia 16 de febrer el van localitzar i el van detenir.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 17 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó. Els representants legals de Comerç Figueres Associació es van personar com acusació popular. L'entitat ha celebrat la detenció d'aquest home "que acumulava un seguit de denúncies per diversos fets delictius, en la gran majoria delictes contra el patrimoni, a establiments de la ciutat durant uns quants anys".