Ingressa a presó un home per catorze robatoris amb força a domicilis de Llançà

2017-12-19 14:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir els dies 30 de novembre i 13 de desembre, un home, de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Llançà, com a presumpte autor de 14 delictes de robatori a interior de domicili i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes passat després de produir-se un seguit de robatoris amb força en domicilis de la urbanització el Cau del Llop, del municipi de Llançà.

En aquella ocasió els mossos, després d’estudiar diferents indicis, van aconseguir identificar un home de la mateixa població com a presumpte autor de cinc robatoris. Finalment, el dia 30 de novembre el van localitzar i detenir a Llançà. El detingut, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Dies més tard els investigadors van poder atribuir al detingut sis robatoris més comesos durant el mes de novembre a la mateixa zona del Cau del Llop. A més, també se’l relacionava amb tres robatoris amb força comesos a principis de desembre en domicilis de la Platja de les Tonyines.

Amb aquesta informació els agents van muntar un dispositiu per tal de localitzar novament al lladre. La investigació va concloure el passat 13 de desembre quan se’l va detectar al passeig de Llançà. El lladre, en detectar la policia, va intentar fugir, sense aconseguir-ho, saltant pels jardins de diferents finques. En el moment de la seva detenció va agredir lleument a un dels agents.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar el dia 15 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.