Ingressa a presó un home per atracar amb un ganivet un supermercat de congelats de Figueres

2018-10-23 17:15

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 21 d’octubre un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

A quarts de vuit del vespre del dia 9 d’octubre, un home armat amb un ganivet de grans dimensions va entrar en un local de venda de productes congelats de Figueres i es va apropar a la caixera. Seguidament va amenaçar que li tallaria el coll si no li donava els diners de la caixa.

En aquell moment hi havia diversos clients a l’interior de la botiga, incloent-hi nens i la caixera va aprofitar la situació de pànic que es va generar per escapolir-se de l’atracador. Aquest, en veure que no podia aconseguir el seu botí, va fugir corrents de l’establiment.

Arran del fet, els mossos van obrir una investigació per esbrinar qui era l’atracador. Gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van tenir suficients indicis per identificar-lo. Va ser localitzat i detingut el 21 d’octubre en un carrer de Figueres.
 
El detingut, amb diversos antecedents, van passar el dia 22 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.