Gran Reserva substitueix Casares Brothers Quintet al Festival de Jazz de Figueres

2021-07-13 18:00

Aquest cap de setmana (del divendres 16 al diumenge 18 de juliol), i malgrat la situació de pandèmia que encara tenim, Figueres s’omplirà de jazz a la plaça Josep Pla, a La Cate i a l’Auditori Caputxins. Al llarg d’aquest cap de setmana, els figuerencs podran gaudir de concerts molt diversos amb noms destacats del panorama nacional i internacional com el New Orleans Gospel Quartet, el pianista Ignasi Terraza, la cantant i pianista Kelly Green, i del Drop Collective- aquestes dues últimes propostes amb entrades esgotades-. Completen el cartell, un concert de record al  bluesman Amadeu Casas amb la col·laboració de Joan Pau Cumellas i de Quico Pi de la Serra convidats per la filla d’aquest gran músic, la guitarrista i cantant Erxart Casas.

Així mateix, Gran Reserva  seran els substituts de Casares Brothers Quintet a causa del confinament dels membres de la formació per la Covid-19. Gran Reserva que actuaran aquest divendres 16 de juliol a les 22h30 a la Plaça Josep Pla, està format per noms il·lustres del gènere a casa nostra: Josep Ma Farràs a la trompeta; Pau Casares al saxòfon tenor, alt i clarinet; Francesc Capella al piano; Xavi Castillo al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria. 

Per adaptar-se a les noves mesures dictades pel Procicat, Joventuts Musicals de Figueres ha decidit avançar mitja hora (a les 22:30 h) els concerts de Gran Reserva i Drop Collective.

Més informació i venta d’entrades a www.jmfigueres.cat. Els concerts gratuïts aniran amb reserva prèvia seguint les indicacions que trobaran al mateix web.