Gloria Gaynor actuarà al Sons del Món de Roses en els 40 anys de l'èxit 'I will survive'

2018-03-21 10:30

“I Will Survive”, una de les cançons més conegudes del planeta i considerada un clàssic de l’empoderament femení, celebra el seu 40è aniversari. La cançó es va transformar en tot un fenomen ja que per primera vegada s’escrivia una lletra des del punt de vista d’una dona, fent-li veure al seu ex-amant que ja era lliure i podia seguir endavant sola. Publicada l’any 1978, és una de les cançons més versionades del món. “I Will Survive” va rebre un dels únics Grammys que s’han donat a la música disco i va arribar al nº1 del Billboard.

Gloria Gaynor és considerada com una de les dives de la música disco dels ‘70 i ‘80 i gràcies a èxits com com “Never Can Say Goodbye”, “I Am What I Am”, “Reach Out I’ll Be There” o “Can’t Take My Eyes Off You” ha esdevingut la reina de les pistes de ball durant vint anys. Moltes de les seves cançons formen part de les 100 cançons imprescindibles segons la popular revista Rolling Stone. A més, és una artista molt respectada gràcies a la seva lluita en infinitat de campanyes benèfiques a favor de diferents col·lectius en risc d’exclusió social. Tota una diva respectada tant pel seu passat com pel seu present.

Als 69 anys Gaynor continua realitzant gires mundials i omplint de gom a gom els espais on actua. L’actuació a Roses en el marc del Sons del Món serà l’única d’aquest estiu a la Costa Brava.

El concert tindrà lloc dissabte 04 d’agost a les 22:30h a la Ciutadella de Roses i les entrades surten a la venda demà dijous a les 10 del matí al web del festival.