Girocamping al Palau de Fires de Girona

2016-03-03 10:30

El 4rt Girocamping, la Fira del sector del càmping i parcs de vacances única en les seves característiques a l’Estat espanyol, obre de dijous i fins diumenge al Palau de Fires de Girona de les 10 del matí a les 8 del vespre. L’edició d’aquest l’any reuneix 139 expositors i destaca l’increment d’empreses franceses que han volgut ser-hi presents: un 50 % més que l’any passat.

Amb la quarta edició de Girocamping, Girona es convertirà en el gran aparador del món del càmping. Com a novetat, aquest any la Fira creix en superfície i potencia les activitats destinades al públic i també les jornades dedicades als professionals.

El Saló amplia en aquesta edició la seva zona d’exposició en 1.500 metres. En total disposa de 5.000 metres quadrats d’exposició al recinte de la Fira i 2.800 metres quadrats més a l’exterior. Hi ha dues carpes amb autocaravanes, caravanes i accessoris de càmping.

L’Associació  de Càmpings de Girona és la més antiga d’Espanya, representa el 25% de la Federación Española de Empresarios de Camping. Compta amb 75 càmpings associats amb un total de 119.308 places d’allotjament, el 87,4 per cent del total de la demarcació, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.