Gaspar Hernández presenta la seva darrera novel·la al Teatre de Roses

2018-07-02 18:00

L’escriptor i periodista Gaspar Hernández presenta el proper dijous 5 de juliol, la seva darrera novel·la La dona que no sabia plorar, al Teatre Municipal de Roses. Es tracta d'una història al voltant de l’expressió i la repressió de l’amor i altres emocions, i de les diferents maneres de viure el sexe. L’acte tindrà lloc a les 20 h i serà presentat per Edgar Tarrés. 

l llibre narra la història d’una dona que pateix un bloqueig emocional fins al punt que no pot plorar, ni en les situacions més tristes. Sexòloga de professió –una de les primeres sexòlogues catalanes, en una època en què el sexe encara era un tabú-, empra el sexa com a escapatòria per compensar el seu bloqueig.

A partir de la seva relació amb un jove de 17 anys, Hernández desenvolupa la història que transcorre entre Girona i el campus de desenvolupament personal Can Benet Vives (El Montnegre). Una història sobre el sexe i l’alliberament, l’Alta Sensibilitat i les emocions reprimides, l’Ayahuasca i la vertadera dimensió de les persones.

Una història fascinant al voltant de l’expressió i la repressió de l’amor i altres emocions, i de les diferents maneres de viure el sexe.