Fins el 19 de desembre es poden presentar propostes per a ocupar la direcció del Museu de l'Empordà

2016-12-12 19:00

L'Ajuntament de Figueres ha convocat la plaça de Direcció del Museu de l'Empordà, que ha sortit publicada en el DOGC el 29 de novembre i que es pot presentar fins el 19 de desembre.

El Museu de l'Empordà, en un termini relativament breu, tornarà a comptar amb una direcció col·legiada en un dels equipaments culturals més emblemàtics i significatius  de Figueres i de l'Alt Empordà. Al llarg d'aquests mesos, el Museu ha continuat funcionant i donant el servei cultural per al qual va ser creat el 1946.

Aquesta convocatòria, aprovada per unanimitat en el Ple ordinari de l'Ajuntament de Figueres del mes d'octubre, preveu que el procés de selecció tingui un doble vessant: d’una banda, s’hi tindran en compte els mèrits aportats pels aspirants; de l’altra, es valorarà la redacció d'un projecte per executar en el marc dels objectius que té establerts el Museu.

L’alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció per la convocatòria. Marta Felip espera que “tingui un ampli ressò i, conseqüentment, que hi hagi molts aspirants que vegin en el Museu de l’Empordà un espai idoni per desenvolupar un projecte professional que serà important per a la ciutat i que comportarà l’anunciat  rellançament del Museu”.

El regidor de Cultura, Alfons Martínez, considera que "la convocatòria de la plaça de Direcció del Museu de l'Empordà és un pas més cap a la seva normalització i,  a mig termini, la peça que permeti fer-lo crèixer i convertir-se en un referent comarcal en matèria artística i patrimonial."

L’ocupació de la plaça tindrà una vigència de quatre anys, amb la possibilitat d'una renovació, un termini de temps que es considera suficient per poder implementar el projecte que s'aporti.

Trobareu les bases en aquest enllaç: https://ca.figueres.cat/upload/element/1-bases-personal-directiu-director-museu-de-l-emporda-mcb.pdf