Figueres ja ha signat amb Ensenyament per a la creació del Conservatori de Música

2015-06-26 18:00

L’Ajuntament de Figueres ha signat aquest divendres amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat el conveni que permetrà crear el Conservatori Municipal de Música i iniciar la seva activitat aquest proper curs.

El conservatori, que se situarà a les instal·lacions de l’IES Narcís Monturiol, impartirà el Grau Professional de música amb una capacitat màxima de 90 alumnes on els ensenyaments i les especialitats instrumentals que es podran cursar seran acordió, arpa, baix elèctric, cant, clarinet, clavicèmbal, contrabaix, cornamusa, fagot, flabiol i tamborí, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra flamenca, guitarra elèctrica. instruments de pua, instruments de corda polsada del Renaixement i del Barroc, oboè, orgue, percussió, piano, saxòfon, tenora, tible, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, viola de gamba, violí, violoncel, xeremia.

Aquest juliol es seguirà amb el procediment de contractació del servei i el professorat per poder iniciar l’activitat aquest proper curs. Des de l’Ajuntament de Figueres s’informarà en tot moment tant de les dates de les proves d’accés per als alumnes, com de la contractació de personal.