Figueres celebra la Setmana per la Solidaritat i la Convivència amb els Refugiats

2017-06-12 16:00

La Setmana per la Solidaritat i la Convivència amb els Refugiats s'inicia el 12 de juny, a l'OMAC, Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, Avda. Salvador Dalí, 107 de Figueres, on podreu trobar l'exposició fotogràfica de Xavi Herrero "Refugiats, un camí interminable".

El mateix dia 12 de juny, a les 19.00 h., Xavi Herrero farà la presentacio de l'exposició, que comptarà amb la presència del Regidor de Cooperació Internacional Sr. Francesc Cruanyes.

El dissabte 17 de juny, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Figueres, a les 12.00 del matí, tindrà lloc la conferència "Refugiats. Per què col·laborar?" a càrrec de Daniel Banyuls, de l'Associació Rebost Solidari.

Seguidament, a la plaça de l'Ajuntament, de 13.00 a 15.00,  l'Associació Hesed, juntament amb altres entitats del Consell, organitzen una "Degustació Solidària", en la que hi trobareu diferents entitats, com són l'Asociación Hondureña de Figueres, Asociación de Bolivianos, Grup de Voluntaris Ucrainesos i Grup de Voluntaris de Brasil, que ens oferiran informació sobre el seu país i també alguna tapa per assaborir el seu menjar tradicional.  Podreu aprofitar per visitar la carpa del Consell de Cooperació, en la que trobareu material de totes les entitats que hi pertanyen, tríptics, cartells, informació sobre projectes..

I a les 18.00 comença "Jocs del Món", una activitat dirigida especialment als més joves, en la que es vol mostrar a tothom que el joc és una activitat social i cultural de caire universal. Per això, posarem en comú jocs tradicionals i d’arreu del món per tal de posar en envidència el caràcter intercultural del joc.