Figueres acull dues jornades gratuïtes per fomentar l'emprenedoria sostenible, social i cooperativa

2014-07-02 17:00

El dimarts 8 de juliol se celebrarà a Figueres la primera sessió de les jornades Fes emprenedoria sostenible, fent economia social i cooperativa. La iniciativa forma part del programa de cooperació aracoop que està impulsat pel departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L'acció persegueix potenciar la sostenibilitat a les empreses i les cooperatives que s'estiguin gestant amb l'objectiu d'enfortir les empreses de l'economia social.

Les jornades estan adreçades a emprenedors que estiguin treballant en un projecte i que encara no tinguin creada la seva empresa. El dimarts 8 de juliol es durà a terme, de les 09:30 a les 13:30 hores, una sessió grupal a la seu de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres (avda Mª Àngels Anglada, 15). La segona sessió consistirà en sessions individualitzades i se celebrarà el dijous 17 de juliol, de les 09:00 a les 18:00 hores.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, afirma que “és una proposta molt interessant perquè a banda de la sessió grupal hi haurà sessions amb cadascun dels emprenedors que hi participin per tal de definir els trets claus dels seus projectes i orientar-los estratègicament”.

Places limitades
L'assistència a les jornades Fes emprenedoria sostenible és gratuïta però les places són limitades. Per aquest motiu, tothom que estigui interessat a participar-hi s'ha d'inscriure enviant un correu electrònic a promocioeconomica@figueres.org

L'aracoop està dins el context de Catalunya Emprèn, la xarxa de creació d'empreses impulsada per la Generalitat. El programa també compta amb la participació de la Confederació de Cooperatives de Catalunya i de 80 institucions públiques i privades entre les quals hi ha l'Ajuntament de Figueres.