Figueres acollirà la VII Figueres Cup de gimnàstica rítmica els dies 28 i 29 de setembre

2019-09-26 13:45

La ciutat de Figueres acollirà el pròxim 28 i 29 de setembre la setena edició del torneig International Figueres Cup de gimnàstica rítmica organitzat pel Club Gimnàstica Rítmica Figueres amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Figueres.

L’esdeveniment esportiu preveu comptar amb una participació d’un miler d’esportistes nacionals i d’equips procedents de 17 països d’Europa, Àfrica, Amèrica o l’Àsia, que competiran al pavelló municipal Roser Llop en les modalitats individual i grupal.

A més del torneig, enguany l’organització del torneig ha organitzat una “master class” amb la presència de medallistes olímpiques on hi explicaran tècniques pràctiques sobre gimnàstica rítmica i un curs clínic gratuït per als entrenadors assistents.

El regidor d’Esports, César Barrenecha, ha afirmat que “Figueres està plenament orgullosa d’acollir un any més un torneig que any rere any no para de créixer en qualitat i quantitat”. A més, Barrenecha ha ressaltat que “durant tot aquest cap de setmana, l’arribada de més d’un miler de participants suposarà un ple absolut pels carrers de Figueres”.