ERC Figueres comptarà amb Maria Gratacós, Ester Marcos, Sònia Jurnet i Maria Perpinyà entre els 10 primers llocs de la llista

2019-03-07 09:00

El projecte d’Esquerra Republicana Figueres continua creixent i a l’equip liderat per l’alcaldable Agnès Lladó s’hi han incorporat Maria Gratacós, Ester Marcos, Sònia Jornet i Maria Perpinyà. Totes elles aniran situades entre els 10 primers llocs de la llista i els seus noms se sumen als ja anunciats de Jesús Quiroga i Josep Alegrí.

La candidata d’ERC a Figueres, Agnès Lladó, es mostra molt contenta amb l’equip que s’està creant i explica que “continuem demostrant el que vam anunciar ara ja fa nou mesos amb la presentació d’en Jesús Quiroga, el nostre número 2. Esquerra Figueres aposta per una llista transversal que serà representativa de la ciutat”.

Lladó afegeix que “els quatre noms que anunciem avui són un exemple d’aquesta representativitat, és un orgull tenir-les a l’equip. Són professionals de diversos àmbits que s’estimen Figueres i que, juntament amb la resta de l’equip, es deixaran la pell per transformar la ciutat i, entre tots i totes, situar-la on ens mereixem”.

Maria Gratacós, llicenciada en Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), empresària i assessora fiscal i comptable, argumenta que “m’uneixo a l’equip liderat per l’Agnès amb la voluntat de canviar i recuperar Figueres com a ciutat capital de la comarca”. 

Per la seva banda, Ester Marcos diu que “he decidit anar a la candidatura amb l’Agnès perquè, sobretot, tenim dos punts en comú. Voluntat de treball i estima per Figueres. Creiem en la ciutat i en les seves potencialitats i, amb el suport dels figuerencs i figuerenques, ens hi posarem de valent per despertar-la”. Marcos és tècnica de laboratori i auxiliar de farmàcia, però tal com ella explica, “tot i la proximitat de la meva formació amb la ciència, és en les lletres on he trobat la meva passió i vocació”. És llibretera des de fa més de set anys. 

Sònia Jurnet deixa clar que “quan l’Agnès i en Jesús em van proposar formar part del seu equip no m’ho vaig pensar ni un minut. Sé que aquest nou repte, al seu costat, serà una experiència molt gratificant i enriquidora i assumir el repte de transformar Figueres em fa molta il·lusió”. Jurnet, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, és gerent d’una empresa vinculada a l’àmbit esportiu. 

D’altra banda, Maria Perpinyà és mestre (UdG) i especialitzada en Logopèdia i treballa actualment al Servei Educatiu CREDAG i és regidora a Figueres des de l’any 2015. Perpinyà  afirma que “vull continuar treballant amb l’Agnès, aportant la meva experiència i visió educadora per aconseguir la ciutat republicana que volem. Amb un equip humà molt divers i preparat, ho farem”.