Enxampen un home que robava en una nau industrial d'Hostalets de Llers

2013-01-17 18:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà van detenir el dimarts 15 de gener, Juan ZC, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’empresa.

Els Mossos van rebre de matinada l’avís que els alertava de la presència d’un vehicle en una nau industrial de la població d’Hostalets de Llers, que aquella hora es trobava tancada al públic. Una dotació policial es va adreçar a l’empresa. En arribar-hi, els agents van observar un vehicle a l’interior del recinte, el qual estava estacionat davant la porta d’accés, amb les llums apagades i el portaequipatges obert.
 

Mentre els mossos s’apropaven al vehicle sospitós, van veure una persona que sortia de l’empresa carregada amb diversos objectes. En veure els agents, l’home va llençar els objectes al terra i va pujar al vehicle que tenia estacionat davant la nau. Els agents li van barrar el pas i van agafar-li les claus del vehicle per evitar que fugís. 

Seguidament els mossos van confirmar que l’home intentava sostraure diversos objectes de la nau forçada: termòmetres, carregadors de bateries, tisores, etc, per la qual cosa el van detenir. Després de comprovar que no hi havia possibles còmplices a la zona, els agents van veure que la porta d’accés de la nau estava fracturada per diverses envestides realitzades amb el vehicle del detingut. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 15 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat.