Empordoneses inaugura 'La comunitat' a Casa Empordà el 6 de juliol

2019-07-02 11:30

El dissabte 6 de juliol a les 12h s'inaugurarà a la Casa Empordà de Figueres l'exposició principal del cicle Empordoneses 2019. El títol d’aquesta exposició col·lectiva i multidisciplinària és "La Comunitat" i ret homenatge a tots aquells que al llarg de les nou anteriors edicions d’Empordoneses  han pres part en alguna de les exposicions i activitats que s’ha dut a terme, ja sigui exposant obres, com gaudint-les. 

L’exposició estarà presidida per una instal·lació concebuda per Pilar Farrés  a partir de fotografies fetes per Àngel Reynal, on  molts d’aquest protagonistes que han format part del cicle han compartit un gest, una mirada, una idea. Al voltant d’aquesta instal·lació es podrà descobrir una tria d’unes quaranta peces seleccionades per la mateixa Pilar Farrés i Enric Tubert, procedents d’alguna de les nou edicions anteriors, les quals ens donaran una idea de l’abast que han tingut les propostes de la multitud d’artistes participants i que actuaran a la manera de balanç.

A la inauguració es comptarà amb la presència i parlaments de Eduard Bech, director del Museu de l’Empordà; Pilar Farrés, coordinadora d’Empordoneses; i Enric Tubert, historiador de l’art i comissari de l’exposició.