Empordoneses inaugura dissabte la seva exposició central a Ca l'Anita de Roses

2016-03-30 11:30

Empordoneses 2016 es trasllada aquesta setmana a Roses amb l'exposició multidisciplinària fugiRfugi en què participen una trentena d'artistes. La mostra s'inaugurarà el proper dissabte 2 d'abril a les 13 hores a la Sala d'Exposicions de Ca l'Anita (Plaça de Sant Pere, 1).

La mostra reunirà diferents disciplines com ara pintors, escultors, performers, escriptors o ballarins. Tots presenten les seves creacions que tenen un mateix fil conductor: el concepte de Refugiat, atesa la situació d’emergència humanitària que viu Europa des del passat estiu. És per aquest motiu que el nom de la mostra és fugiRfugi, fent un joc de paraules amb el verb fugir i el concepte de refugi. Empordoneses pretén així promoure el debat i sacsejar les consciències sobre un fet de candent actualitat.

Els artistes participants són M. Mercè Cuartiella, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Carme Sanglas, Tura Sanz Sanglas, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan  Casellas, Esther Julià, Mònica Quintana, Yvonne Heinnert, Ron de la Fuente, Ester Marcos, Lluís Bosch, Elisa Casanoves, Narcis Coderch, Montse Cufí, Jordi Casals, David Ruiz, Àngel Burgas, Mònica Soler Ranzani, Josep Pérez, Isabel Guzmán, Cristina Vilà i Jacint Casademont.

Durant la presentació es durà a terme l’actuació de la Companyia de Dansa El Paller (Dolo Yglesias i  Emma Teixidor) amb l’obra Willkommen.

fugiRfugi es podrà visitar a Ca l'Anita de Roses fins al 8 de maig.