Empordàlia presenta la nova anyada 2019 del seu Oli de Pau amb una gran festa oberta a tothom

2019-11-20 12:00

El diumenge 24 de novembre, el celler Empordàlia celebrarà, la seva festa de l’oli, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La celebració ha estat batejada com la Festa d’Empordàlia: presentació del’Oli de Pau nou,està oberta a tothom i té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli per tal de satisfer les inquietuds dels més curiosos. 

Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar l’Oli de Pau nou. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’Oli de Pau en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. 

La Festa d’Empordàlia se celebrarà a l’exterior de la seu de Vilajuïga i inclourà un tast de l’Oli de Pau nou, un esmorzar popular maridat amb els vins del celler, música en directe amb ball swing i comptarà amb l’actuació dels gegants de Vilajuïga. Així mateix, hi haurà una jornada de portes obertes, es podrà pujar al Trenet de Roses i gaudir d’una ruta gratuïta per les oliveres centenàries d’argudell i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’Oli de Pau. Les sortides serà de 10h fins a les 12h.