Els vicepresidents d'ERC a la Diputació de Girona es reuneixen amb Dolors Bassa al Puig de les Basses en la seva primera visita oficial

2019-07-16 17:30

Els vicepresidents d'Esquerra Republicana a la Diputació de Girona, Pau Presas i Maria Puig, han visitat avui a la consellera Dolors Bassa al centre penitenciari Puig de les Basses. La reunió amb la consellera ha estat la primera visita oficial que el vicepresident primer i la vicepresidenta tercera de la Diputació han volgut fer després de ser nomenats.

El vicepresident primer, Pau Presas, ha manifestat que, tal com vam dir al ple d'investidura de la Diputació, "posarem sempre de manifest la situació política excepcional que estem vivint i reclamarem la llibertat dels presos i preses polítiques, com la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, que està injustament tancada a Puig de les Basses."

"Seguirem posant de manifest cada dia, i tal i com pretenem fer durant tota la legislatura, aquesta injustícia. Treballarem perquè ningú oblidi la repressió de l'estat espanyol", ha afegit Pau Presas a les portes del centre penitenciari.

La vicepresidenta tercera, Maria Puig, ha explicat també que l'objectiu és compartir amb la consellera les polítiques socials que Esquerra Republicana impulsarà des de la Diputació.

"Aquest serà un eix estratègic del Pla de Govern que realitzarem durant aquest mandat i que volem compartir amb la Dolors que es troba injustament tancada a Puig de les Basses", ha destacat la Maria Puig.