Els Mossos localitzen 849 plantes de marihuana en un pis del barri del Culubret de Figueres

2019-01-25 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres han realitzat avui un operatiu encaminat a l’eradicació dels actes de cultiu, compra i venda de marihuana i defraudació de fluid elèctric a Figueres.

El dispositiu s’ha iniciat pels volts de les 09.30 hores, tutelat per el Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Figueres. Els mossos han entrat en un pis del carrer Ramon Reig sobre el qual hi havia indicis que s’hi podria estar cultivant marihuana. Dins el domicili els agents han localitzat 849 plantes de marihuana distribuïdes en tres habitacions, 32 làmpades, 34 transformadors, 2 caixes de llum i 1 ventilador. No s’hi ha localitzat cap persona encarregada de la plantació.

Els tècnics de la companyia Endesa han comprovat que a l’edifici hi havia sis connexions fraudulentes a la xarxa general de subministrament elèctric.

Durant l’operatiu els agents han localitzat un veí de Figueres, al qual li constava un ordre judicial de detenció per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i per conduir sense haver obtingut mai el permís. A més, també està investigat com a presumpte autor de dos robatoris amb violència, comesos els dies 23 de novembre i 9 de desembre a la localitat de Figueres.

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.