Els Mossos investiguen la mort d'un matrimoni al seu domicili de l'Escala

2020-05-27 10:30

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Àrea d’Investigació Criminal de Girona investiguen la mort d’una dona i un home al seu domicili de l’Escala. 

Pels volts de les 07:00 hores d’avui els Mossos han rebut un avís al telèfon d’emergències 112.

Els agents s’han desplaçat al lloc i han pogut comprovar els fets. Es tracta d’un matrimoni veïns de la població, l’home de nacionalitat espanyola de 72 anys s’ha trobat amb indicis d'haver-se autolesionat.

Els mossos de la Àrea d’Investigació Criminal (AIC) s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

L'Ajuntament de l’Escala, a través de Twitter, "lamenta profundament la mort aquesta matinada d’una dona i un home de l’Escala. Malgrat que les primeres informacions parlen d’un possible cas de violència masclista, les causes estan encara sota investigació".  També ha volgut expressar "el seu condol a familiars i amics i remarcar una vegada més el ferm rebuig a tota violència contra les dones". Demà dijous, a les 12 del migdia, es guardarà un minut de silenci.

També la Federació de Girona d'ERC ha volgut condemnar enèrgicament aquest fet que tot apunta a tractar-se de violència masclista. "Volem expressar el nostre més sentit condol a la família i amics i, en aquest sentit, reiterar tot el nostre suport cap a les dones que pateixen violència masclista". Des d'ERC afegeixen que "només aconseguirem la llibertat com a país quan siguem capaços d'erradicar la violència envers les dones".