Els Mossos detenen un home per intentar robar en una botiga de telefonia mòbil de la Pujada del Castell de Figueres

2019-01-18 16:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia dimarts 15 de gener, a Figueres, un home, de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat, com a presumpte autor d’una temptativa de robatori amb força.

Els fets van ocórrer la matinada dels 19 de desembre quan dos homes van intentar forçar el pany de la persiana d’un establiment de telefonia mòbil de la Pujada del Castell de Figueres. Els lladres no van poder accedir al local però van produir uns danys valorats en més de 500 euros. Arran aquest cas, els mossos van obrir una investigació per tal d’esbrinar l’autor del fet.

Els agents van recopilar tots els indicis per poder identificar l’autor i el dia 15 de gener el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni en grau de temptativa. La investigació no es dona per finalitzada i no es descarten més detencions.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 16 de gener a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.