Els Mossos detenen un conductor per provocar un accident de trànsit greu a la N-II al terme de Llers

2020-01-31 11:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir ahir un home de 53 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat viària per originar un greu risc per a la circulació.

Els fets van passar ahir a les onze de la nit quan es va produir un accident de trànsit a l’altura del punt quilomètric 760 de la carretera N-II, dins del terme municipal de Llers. Un turisme va fer un canvi de sentit irregular i va xocar amb un ciclomotor que circulava correctament. A conseqüència de la col·lisió, el conductor del ciclomotor va resultar ferit molt greu.

Els serveis d’emergències van evacuar el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona mentre que els mossos, després de les primeres indagacions, van comprovar que l’accident s’havia produït per efectuar un canvi de sentit en un lloc prohibit i originar un greu risc per la circulació.

Per aquest motiu, els agents van detenir el responsable del xoc com a presumpte autor d’un delicte de lesions per imprudència i un delicte contra la seguretat del viària.

El detingut, que no tenia antecedents, passarà avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.