Els Mossos detenen quatre homes que acabaven de robar en dos domicilis de la Jonquera

2018-02-09 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 6 de febrer, quatre homes  de 26, 27, 28 i 40 anys, nacionalitat algeriana, sense domicili conegut, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets van passar la tarda del mateix dia 6 de febrer, al carrer Lluis Companys de la Jonquera on, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van ser alertats que quatre persones havien entrat a dos patis, de dos baixos d’un edifici.

Els agents van comprovar que els joves haurien saltat la tanca i, de dins dels patis s’haurien endut unes tisores de podar i una caixa també d’eines.

Els mossos van localitzar quatre homes que coincidien amb la descripció que tenien, a una parada d’autobús de la mateixa població. Després d’identificar-los van recuperar part dels objectes sostrets dins d’un contenidor a pocs metres de la parada.

Els agents van detenir les quatre persones com a presumptes autores de dos robatoris amb força.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 7 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.