Els Mossos detenen dos joves per fer una estrebada a una dona a la Jonquera

2018-11-20 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Jonquera van detenir el passat 18 de novembre dos homes, de 19 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i francesa, tots dos veïns de Beziers (França), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i lesions.

Els passat 10 de juny, cap a les dues de la matinada, es va produir un robatori amb violència i intimidació a la carretera N-II, a l’altura del punt quilomètric 774.8, dins del terme municipal de la Jonquera.

Un vehicle amb tres homes es va acostar a una dona i, sense baixar del cotxe, li van fer una estrebada a la bossa de mà i la van colpejar. Després d’aquesta acció, la dona va caure al terra i va patir lesions lleus. Els agents, després d’examinar diversos indicis, van identificar dos dels presumptes autors i van emetre una ordre de detenció.

El passat dia 18 de novembre, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir localitzar i detenir als dos lladres quan es trobaven a l’interior d’un comerç de la Jonquera. La investigació continua oberta per tal de detenir al tercer implicat.

Els detinguts van passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.