Els Mossos detenen a Figueres dos homes que transportaven un quilo de marihuana dins el cotxe

2019-02-12 13:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 9 de febrer, a dos homes, de 19 i 22 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

A quarts de vuit del vespre del 9 de febrer, una patrulla de seguretat ciutadana va observar un vehicle amb plaques franceses que desprenia una forta olor a substàncies estupefaents. Els agents van aturar el turisme i van identificar-ne els dos ocupants. De resultes de l’escorcoll van localitzar una bossa amb més d’un quilo de marihuana. La policia va detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública

Segons estimacions de la Oficina Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’Interior, la droga podria estar valorada en més de 1300 euros en el mercat il·lícit.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 10 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.