Els Mossos detenen a Figueres dos francesos que transportaven 4 quilos d’haixix en un turisme

2019-09-17 08:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 13 de setembre, en aquesta població, dos homes de 25 i 28 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a Montpellier (França) i desconegut respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Les detencions són resultat d’un operatiu efectuat la nit del 12 al 13 de setembre després de tenir informació per la presència de dos homes, allotjats en un hotel de Figueres, amb una actitud nerviosa i sospitosa.

Al lloc s’hi va adreçar una dotació de paisà i, després d’observar les dues persones, van constatar que tenien una actitud vigilant i d’espera. Els agents els van identificar i en l’escorcoll els hi van trobar unes claus d’un turisme que tenien estacionat a la part posterior de l’hotel.

Dins el vehicle van localitzar, a la part dels peus del copilot, una bossa de color negra amb 4 quilos d’haixix distribuïts en 94 paquets. Per aquest motiu, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en 6.546 euros.

Els detinguts, a qui no els consten antecedents, va passar el dia 14 de setembre a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.