Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home després d'una baralla nocturna a la plaça del Sol a Figueres

2020-02-16 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Girona investiguen les circumstàncies de la mort d’un home d'uns 50 anys aquesta matinada a Figueres.

Els fets s’han produït pels volts de les quatre de la matinada. Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Figueres han estat requerits per adreçar-se a un bar de la localitat on hi havia un home al terra, en estat inconscient.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha traslladat el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu, on ha mort aquest matí.

Tot i que inicialment el fet apunta a un homicidi imprudent, els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de les indagacions per aclarir les circumstàncies de la mort i l’autoria dels fets.

Els mossos han detingut una persona. Es tracta d'un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència. És un treballador de l'establiment a les portes del qual es van produir els fets.