Els Mossos d'Esquadra detenen a Roses dos joves per estafar més de 10.000 euros en operacions fraudulentes a través d'una targeta bancària

2021-12-03 08:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Roses van detenir el dia 29 de novembre dos homes, de 19 i 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Roses, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa.

El passat 28 d’octubre els Mossos van rebre la denúncia d’un ciutadà que havia detectat que des de l’11 al 26 d’octubre el seu compte bancari havia estat objecte de moviments fraudulents a través d’una targeta bancària.

La víctima, que no sabia si havia perdut la targeta o li havien sostret, va detectar diversos moviments de diners a través de pagaments online, pagaments en establiments i reintegraments en caixers automàtics, sense la seva autorització ni el seu coneixement. El total dels diners estafats ascendien a més de 10.000 euros.

Arran de la denúncia es van iniciar les indagacions per esbrinar qui podria ser l’autor o autors dels fets. La investigació va donar els seu fruit el passat dia 29 de novembre quan van localitzar i detenir els dos presumptes autors de l’estafa.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials i seran citats properament per declarar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.