Els Mossos d'Esquadra detenen a Figueres dos homes amb 1.000 quilos de cable de coure en una furgoneta

2024-02-14 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra van detenir el passat 9 de febrer dos homes, de 30 i 39 anys, com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

El passat divendres dia 9, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient adscrits a la Regió Policial de Girona, estaven fent un patrullatge de control  per detectar i evitar abocaments il·legals per la zona de Pont de Molins, quan van detectar una furgoneta que, en creuar-se amb el vehicle policial, va girar de forma brusca amb la clara intenció d’escapolir-se.

Els agents van seguir el vehicle que havia intentat fugir i el van aturar. A l’interior hi havia dos homes que quan els mossos els van demanar quin tipus d’objectes transportaven van començar a donar respostes incoherents i poc creïbles.

A dins el vehicle hi van localitzar pneumàtics amb llantes, patinets elèctrics i altres peces de ferralla i al fons, ocult sota una catifa, hi van trobar 1.000 quilos de cable de coure tallat.

Arran la troballa els agents van acompanyar als dos ocupants del vehicle fins a les dependències policials de Figueres per tal de poder aclarir i acreditar d’on havien aconseguit tot el material i les seves possibles factures, però no va ser possible. Per aquest motiu, se’ls va detenir com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

Els detinguts, sense antecedents policials, va passar el dia 10 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.