Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de l’Escala comissen 800 peces de roba falsificada destinada a vendre al mercat

2018-07-16 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les comissaries de Roses i l’Escala,  juntament amb efectius de la Policia Local de l’Escala i agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona, van establir el dia 15 de juliol un nou dispositiu per tal de detectar roba falsificada al mercat de l’Escala.

L’operatiu s’emmarca dins dels dispositius que els efectius policials realitzen periòdicament per tal de detectar delictes contra la propietat industrial i altres il·lícits al mercat setmanal que es fa a l’Escala.

El control, on també hi havia pèrits industrials de diferents marques, es va realitzar a l’accés de la població alt empordanesa per interceptar els firaires que posen a la venda aquests productes abans que posin la parada.

En aquesta ocasió es van inspeccionar 11 vehicles i van ser denunciades 3 persones penalment per un delicte contra la propietat industrial. Durant l’actuació es van localitzar 700 polos, 65 calçotets, 14 vestits i 2 shorts falsificats, que al mercat estarien valorats en 65.920 euros.

Els dispositius es continuaran realitzant periòdicament per tal de prevenir els delictes contra la propietat industrial fent controls als diferents mercats de la Regió Policial de  Girona.