Els Mossos d’Esquadra fan dues detencions per robatoris a Llançà

2020-10-15 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el passat 13 d’octubre, un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la població de Llançà, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els mossos d’aquesta comissaria van tenir coneixement que, entre els dies 14 i 16 de febrer, van robar en un domicili de segona residència ubicat al carrer Unió de la població de Llançà. Els lladres van esbotzar la porta d’accés, van regirar l’interior i van sostreure roba.

La Unitat d’Investigació de Figueres, que es va fer càrrec d’aquest robatori, en va determinar l’autoria i va detenir el presumpte autor el passat 13 d’octubre a Figueres. El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l’autoritat judicial competent.

En una altra actuació policial aquesta Unitat d’Investigació va detenir, el dia 9 d’octubre, a la població de Llançà, un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, un delicte de lesions i un delicte d’amenaces.

Els fets van tenir lloc pels volts de les onze de la nit del 7 d’octubre quan un home va entrar en un pis del carrer Fluvià de la població de Llançà i va amenaçar els seus ocupants amb un esprai de pebre, una clau anglesa i un ganivet. A un d’ells li va propiciar un cop de puny a la cara i amb l’arma blanca li va fer un petit tall al canell. El jove, que es va voler endur un televisor, va acabar marxant del lloc sense res.

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, va passar el dia 10 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.